Bokade artister

Den här sidan uppdaterades 2019-03-19.
Klicka på bilderna för att se en större version.
Klicka på ikonerna för att se artisternas hemsida, Facebook, Twitter, osv.

 

linje
Artist-foto, Wilmer X

FacebookSpotifyYoutube

Wilmer X

En ren, oförfalskad kärlek till musik, svängig rhythm ’n’ blues, skitig garagerock och poprefränger som etsar sig fast i hjärnan är det som kännetecknar bandet. Wilmer X tog under det sena sjuttiotalet sina första stapplande steg som Wilmer Pitt, ett namn vars ändelse ändrades inför släppet av bandets första mini-LP mot det mindre uppseendeväckande X. Därefter var stenen i rullning och 2018 firade de sin musikaliska resa som pågått i hela 40 år! Idag är vi jätteglada över att få säga att Wilmer X kommer göra oss sällskap på SommarRock Svedala 2019, vilket blir deras enda spelning i södra Skåne sommaren 2019. Detta vill ni bara inte missa!

linje
Artist-foto, Timbuktu

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Timbuktu & Damn!

Säg hej till Jason ”Timbuktu” Diakité! Hans karriär började på tidigt 90-tal i Lund, staden där han växte upp. Sedan dess har han släppt ett tiotal album och en hel del singlar som förtrollat hela Sverige. I år kommer han återigen med sitt band ”Damn!” till SommarRock Svedala för att sprida glädje och få publiken att gunga

linje
Artist-foto, E-type

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

E-type

Det var 1994 när E-type började arbeta tillsammans med Denniz Pop och Max Martin som han fick sitt stora genombrott som soloartist.  Låten ”Set The World On Fire” spelades i varenda radio och på varje disco! Efter det har E-Type släppt låt efter låt som aldrig gjort oss besvikna. I år kommer han tillbaka till SommarRock Svedala, ett disco ni inte vill missa.

linje
Artist-foto, Bj&oumlrn Rosenström

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Björn Rosenström

Han är en svensk låtskrivare som tidigare har uppträtt som trubadur. Numera har han ”Det jävla bandet” med sig under konserterna och på de senaste skivorna. Han blev snabbt känd för sina ironiska och humoristiska visor som han framförde med gitarr på olika fester. Hans senaste släppta album heter ”Tuff pipa”. Björn turnerar med ”Det jävla bandet” runt om i norden och förgyller tillvaron för folk och fä. Nu är det vår tur på SommarRock Svedala att dansa och sjunga med till Björns låtar!

linje
Artist-foto, Hoffmaestro

wwwFacebookSpotifyYoutube

Hoffmaestro

Äntligen är det dags för Hoffmaestro att inta scenen på SommarRock Svedala igen! Det eviga partytåget rullar vidare med oförändrad kraft! Deras hit ”Highway man” har streamats över 50 miljoner gånger. Men trots detta så är det på scen den riktiga magin händer. Tillsammans med publiken lyckas Hoffmaestro lyfta taket vart dom än går. I år lyfter dom taket med oss, detta vill ni inte missa! Sommaren 2019 kommer vi alla skråla med på en hitkavalkad serverad i rasande tempo!

linje
Artist-foto, Smith & Thell

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Smith & Thell

Under våren 2019 gick Smith & Thell rakt in på Svensktoppen och parkerade sig under flera veckor på första platsen med hiten ”Forgive Me Friend”. Låten har också toppat Viral 50 på Spotify. Smith & Thell är historien om två unga, kreativa själar som för 10 år sedan bestämde sig för att förvandla drömmar till verklighet och satsa helhjärtat på musiken. Gruppen har hittat hem med sitt unika country-influerade popsound. Nu har du och resten av världen chansen att upptäcka Smith & Thell!

linje
Artist-foto, Hasse Andersson

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

Hasse Andersson

Vi behöver knappt presentera vår nästa artist, så hemmavan är han på SommarRock Svedala! Som ung var Hasse Andersson den stora rockstjärnan hemma i Östra Ljungby. Han gick under artistnamnet Rock-Olle och for runt i bygdegårdarna! Flera år senare har flertalet av Hasses sånger blivit stora hits som vi alla kan sjunga med på. Hasse skriver själv det mesta av sitt material vilket har resulterat i cirka 20 album och flera singlar. 2015 gjorde han premiär i Melodifestivalen med låten ”Guld och gröna skogar” och slutade på 4:e plats i finalen. Nu har vi på SommarRock Svedala än en gång fått äran att sjunga med i Hasses folkkära låtar och mysa!

linje
Artist-foto, Perikles

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Perikles

Pågarna från Ystad är Sveriges mest populära dansband. Med låtar i bagaget som ”Var ska vi sova inatt?”, ”Turning Torso” och ”Fredagsblod” parkerar nu Perikles sin buss hos oss på SommarRock Svedala och bjuder på en oförglömlig spelning!

linje
Artist-foto, Theoz

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Theoz

Det var med appen Musical.ly som Theoz började sin resa som artist. Idag följer över 2,5 miljoner fans honom och älskar varje steg han tar! När han släppte singeln ”Het” blev den årets mest sedda video på Youtube i Sverige 2018 och har nu 7 miljoner streams. Nu tar han steget till de fysiska scenerna, Theoz är redo att möta publiken! Är ni på SommarRock Svedala redo att möta Theoz i år?

linje
Artist-foto, Diamantorkestern

FacebookSpotifyYoutubeInstagram

Diamantorkestern

Gänget från Svedala som ständigt överraskar sin publik. Endast fantasin sätter gränser för vad denna orkester kan spela. Alla känner igen låtarna, oavsett vilken ålder man har. De bjuder på en härlig mix av hits. Missa inte detta tillfälle, det kan bli en oförglömlig spelning!