Bokade artister

Den här sidan uppdaterades 2018-05-16.
Klicka på bilderna för att se en större version.
Klicka på ikonerna för att se artisternas hemsida, Facebook, Twitter, osv.

 

linje
Artist-foto, Markoolio

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Markoolio

En av tidernas mest folkkära artister är utan tvekan halvfinnen Markoolio. 1998 slog han igenom med låten ”Sommar och sol”, 20 år senare sjunger vi med i hits som ”Vi drar till fjällen”, ”Värsta schlagern”, ”Jag orkar inte mer” och ”Ingen sommar utan reggae”. Markoolio bjuder på sin humor och befriande självdistans när han återigen spelar på SommarRock Svedala.

linje
Artist-foto, The Poodles

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

The Poodles

Den svenska rockgruppen The Poodles gör äntligen comeback på SommarRock Svedala med sitt nysläppta album ”Prisma”. The Poodles har medverkat i Melodifestivalen två gånger med låtarna ”Night of passion” och ”Line of fire”. Bandet har nyligen kommit hem från en turné i Japan och nu bjuder dom publiken på en minnesvärd spelning på SommarRock Svedala

linje
Artist-foto, Samir & Viktor

wwwFacebookSpotifyYoutube

Samir & Viktor

Samir & Viktor är en svensk fartfylld musikduo bestående av TV-profilen Samir Badran och modebloggaren Viktor Frisk. I maj 2014 släppte de singeln Success som toppade både Spotify och iTunes direkt. Duon har medverkat i Melodifestivalens final tre gånger med låtarna Groupie, Bada Nakna och årets bidrag Shuffla.

Foto: Felix Frank

linje
Artist-foto, Bonafide

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Bonafide

Det hårt turnerande svenska bandet Bonafide firade under 2017 sitt 10-års-jubileum som band. I februari släpptes deras senaste album ”Flames” som följer upp det två år gamla albumet ”Denim Devils”. I år får vi återigen se Bonafide hos oss på SommarRock Svedala, det vill ni inte missa!

linje
Artist-foto, VA Rocks

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

VA Rocks

Rock-trion Ida, Frida och Klara som snabbt blivit en livefavorit, består av hårdrock, kämparglöd och ett decenniums vänskap, allt sedan barnsben. Med influenser från AC/DC, Danko Jones och The Runaways levererar tjejerna rock med en punkig attityd. Bandet jobbar på en ny fullängdare och planerar släppa detta andra album under vintern/våren 2019. Debutalbumet ”Pull no Punches” släpptes vintern 2016. Med denna plattan i bagaget, har bandet flitigt rest landet runt på klubbar och festivaler. Nu är det SommarRock Svedalas tur att rocka loss.

linje
Artist-foto, Hasse Andersson

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

Hasse Andersson

I sommar får vi ännu en gång avnjuta Hasse Andersson och hans ”pågar” på vår scen. Med en gedigen låtskatt låter han hela publiken vara med och sjunga allsång. Missa inte detta tillfälle att uppleva gränslös kärlek.

linje
Artist-foto, Danne Stråhed

wwwFacebookSpotifyYoutube

Danne Stråhed

Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band, har Malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – spikrakt uppåt! Kom och sjung med i låtar som ”När en flicka talar skånska”, ”Cykeln e nyckelen” och ”Fönsterkuvert”.

linje
Artist-foto, Perikles

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Perikles

Pågarna ifrån Ystad är ett av Sveriges mest populära dansband. Med låtar i bagaget som ”Var ska vi sova i natt”, ”Turning Torso” och ”Fredagsblod” parkerar nu Perikles sin buss hos oss på SommarRock Svedala och bjuder på en oförglömlig spelning!

linje
Artist-foto, Anna Hertzman

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

Anna Hertzman

Tjejen som är uppväxt i Skurup och tagit Sverige med storm. 2006 släppte hon låten ”Om du tror” som togs upp av radiokanaler i Skåne, därefter rullade Anna Hertzmans karriär igång och i december 2009 släppte hon sin första fullängdsplatta ”Va fan”. När Anna sjunger sina låtar går det rakt in i hjärtat. Ännu en gång kommer hon att besöka oss på SommarRock Svedala, detta vill ni inte missa!

linje
Artist-foto, Diamantorkestern

FacebookYoutubeInstagram

Diamantorkestern

Gänget från Svedala som ständigt överraskar sin publik. Endast fantasin sätter gränser för vad denna orkester kan spela. Alla känner igen låtarna, oavsett vilken ålder man har. De bjuder på en härlig mix av hits. Missa inte detta tillfälle, det kan bli en oförglömlig spelning!

linje
Artist-foto, Spootlajtz

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Spootlajtz

Spootlajtz gör det igen! Efter två slutsålda Kal P Dal kvällar i mars 2016 och total succé så äntrar pågarna från Svedala återigen scenen. Missa inte en timme med fullt ös till Kalles ära!

linje
Artist-foto, Skai

wwwFacebookYoutube

Skai

Med rötterna i Svedala och en släng ifrån England bjuder cover-bandet Skai sin publik på en härlig blandning av låtar. År 2004 började Skai som ett projekt i samarbete med Club Pub i Svedala för att samla in pengar till hjälpen efter tsunamin. Efter det samlades grunden av projektet som idag spelar på både födelsedagsfester som bröllopsfester men till sommaren är det vi på SommarRock Svedala som får äran att dansa och sjunga tillsammans med Skai.

linje
Artist-foto, K.R.A.M

wwwFacebookYoutube

K.R.A.M

Det Svedalabaserade festbandet K.R.A.M gör oss återigen sällskap på SommarRock Svedala. Med en bred repertoar och fullt ös på scenen går det inte att låta bli att ryckas med och brista ut i sång!

linje
Artist-foto, Svedala Församlings Schlagerkör

Svedala Församlings Schlagerkör med Cicci Landén och Lars "Lunkan" Lundgren

I år får vi se Svedala Församlings Schlagerkör köra en fantastisk version av La Dolce Vita med två gäster, Lars ”Lunkan” Lundgren och Cicci Landén. En föreställning vi sent kommer att glömma! Kören ackompanjeras av Diamantorkestern och delar av Limhamns brassband.

linje
Artist-foto, Frances & The Fathers

FacebookYoutubeInstagram

Frances & The Fathers

Frances & the Fathers lirar rock och soul från 60- och 70-talet. Häng med på en resa tillbaka till årtionden då några av tidernas bästa rockband som bland annat Led Zeppelin, Cream, ZZ Top, Deep Purple och Janis Joplin hade sina största hits. Med ett unikt sound, attityd och 200% energi på scen lovar vi att ni inte kommer att bli besvikna!

linje
Artist-foto, Forgetting Yesterday

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Forgetting Yesterday

Forgetting Yesterday bildades i januari 2017 med en vision om att spela ösig pop-punk med sköna melodier och gungiga riff och detta är precis vad bandet levererar! Bandet influeras starkt av punkgiganterna ”Green Day” och ”Sum41” men även nyare band som ”Neck Deep”, ”State Champs” och ”The Story So Far”. Förra året vann dom SommarRockstävlingen och i februari släppte dom sin första EP ”Engram”. Ni som missade dom förra året, här får ni chansen igen och den vill ni inte missa!

linje
Artist-foto, Sanna Hansson & The Swatchmen

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

Sanna Hansson & The Swatchmen

Ett trumintro à la Benny Goodman drar igång och strålkastarna tänds. Publiken förflyttas till en gritty cabaretklubb. Klassiska influenser som musikalerna Cabaret och Chicago blandas med moderna popinslag som April Smith & The Great Picture Show, tidiga Miss Li och Katzenjammer vilket skapar ett unikt sound. I låttexterna varvas utsvävande vardagstragik med eufori. Tyll, hängslen och fransar är komponenter i scenklädseln som kan beskrivas som en korsning mellan 20-talet och din lokala cirkustrupp. Sanna Hansson & The Swatchmen bjuder publiken på en show som sent ska glömmas!

linje
Artist-foto, Memoria

Instagram

Memoria

Memoria är ett pop-punk band som bildades den 21:a oktober 2017 på Köpenhamns tågstation efter en ”Neck Deep”-konsert. Gruppen består av 5 unga musiker i början av en stor karriär. Bandet förmedlar gemenskap genom sin enade energi på scen och sin vassa teknik på instrumenten. Med delvis covers och delvis egna låtar så vill ni inte missa när Memoria öppnar SommarRock Svedala 2018.