Bokade artister

Den här sidan uppdaterades 2018-04-15.
Klicka på bilderna för att se en större version.
Klicka på ikonerna för att se artisternas hemsida, Facebook, Twitter, osv.

 

linje
Artist-foto, Markoolio

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Markoolio

En av tidernas mest folkkära artister är utan tvekan halvfinnen Markoolio. 1998 slog han igenom med låten ”Sommar och sol”, 20 år senare sjunger vi med i hits som ”Vi drar till fjällen”, ”Värsta schlagern”, ”Jag orkar inte mer” och ”Ingen sommar utan reggae”. Markoolio bjuder på sin humor och befriande självdistans när han återigen spelar på SommarRock Svedala.

linje
Artist-foto, Samir & Viktor

wwwFacebookSpotifyYoutube

Samir & Viktor

Samir & Viktor är en svensk fartfylld musikduo bestående av TV-profilen Samir Badran och modebloggaren Viktor Frisk. I maj 2014 släppte de singeln Success som toppade både Spotify och iTunes direkt. Duon har medverkat i Melodifestivalens final tre gånger med låtarna Groupie, Bada Nakna och årets bidrag Shuffla.

Foto: Felix Frank

linje
Artist-foto, VA Rocks

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

VA Rocks

Rock-trion Ida, Frida och Klara som snabbt blivit en livefavorit, består av hårdrock, kämparglöd och ett decenniums vänskap, allt sedan barnsben. Med influenser från AC/DC, Danko Jones och The Runaways levererar tjejerna rock med en punkig attityd. Bandet jobbar på en ny fullängdare och planerar släppa detta andra album under vintern/våren 2019. Debutalbumet ”Pull no Punches” släpptes vintern 2016. Med denna plattan i bagaget, har bandet flitigt rest landet runt på klubbar och festivaler. Nu är det SommarRock Svedalas tur att rocka loss.

linje
Artist-foto, Hasse Andersson

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

Hasse Andersson

I sommar får vi ännu en gång avnjuta Hasse Andersson och hans ”pågar” på vår scen. Med en gedigen låtskatt låter han hela publiken vara med och sjunga allsång. Missa inte detta tillfälle att uppleva gränslös kärlek.

linje
Artist-foto, Danne Stråhed

wwwFacebookSpotifyYoutube

Danne Stråhed

Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band, har Malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – spikrakt uppåt! Kom och sjung med i låtar som ”När en flicka talar skånska”, ”Cykeln e nyckelen” och ”Fönsterkuvert”.

linje
Artist-foto, Perikles

wwwFacebookTwitterSpotifyYoutubeInstagram

Perikles

Pågarna ifrån Ystad är ett av Sveriges mest populära dansband. Med låtar i bagaget som ”Var ska vi sova i natt”, ”Turning Torso” och ”Fredagsblod” parkerar nu Perikles sin buss hos oss på SommarRock Svedala och bjuder på en oförglömlig spelning!

linje
Artist-foto, Anna Hertzman

wwwFacebookSpotifyYoutubeInstagram

Anna Hertzman

Tjejen som är uppväxt i Skurup och tagit Sverige med storm. 2006 släppte hon låten ”Om du tror” som togs upp av radiokanaler i Skåne, därefter rullade Anna Hertzmans karriär igång och i december 2009 släppte hon sin första fullängdsplatta ”Va fan”. När Anna sjunger sina låtar går det rakt in i hjärtat. Ännu en gång kommer hon att besöka oss på SommarRock Svedala, detta vill ni inte missa!

linje
Artist-foto, Diamantorkestern

FacebookYoutubeInstagram

Diamantorkestern

Gänget från Svedala som ständigt överraskar sin publik. Endast fantasin sätter gränser för vad denna orkester kan spela. Alla känner igen låtarna, oavsett vilken ålder man har. De bjuder på en härlig mix av hits. Missa inte detta tillfälle, det kan bli en oförglömlig spelning!