Nyheter

2020-04-14: SommarRock Svedala 2020 ställs in

Det är med stor sorg vi måste meddela att SommarRock Svedala 2020 kommer att ställas in på grund av den rådande situationen med Covid-19.

Under en lång tid har vi arbetat hårt med planeringen av årets festival. Vi såg enormt mycket fram emot att återigen få möta våra fantastiska besökare och funktionärer till sommaren och skapa fler oförglömliga minnen tillsammans med er.

Vi har under den senaste tiden levt med förhoppningen och strävan att kunna genomföra årets festival, men till slut var vi tvungna att ta ett beslut. Detta har inte varit ett lätt beslut, det är otroligt sorgligt och just nu känns det väldigt tomt. Men våra besökares, funktionärers och artisters hälsa och säkerhet går alltid först.

Till alla er som redan köpt biljett till årets festival eller på annat sätt stöttat oss under våren, vill vi först och främst säga tack från hela vårt hjärta. Ert stöd och engagemang betyder oerhört mycket för oss. Det är tack vare er vi orkar att fortsätta göra detta år efter år.

Ni som har köpt biljett till SommarRock Svedala 2020 behöver inte vara oroliga, biljetten kommer automatiskt att gälla för SommarRock Svedala 2021.

På grund av den rådande ekonomiska situationen som SommarRock Svedala befinner sig i, hoppas vi från djupet av våra hjärtan att ni har förståelse för situationen och stödjer oss i detta. Vi kommer, tack vare er, kunna komma tillbaka och göra världens bästa SommarRock Svedala 2021.

Tack för att ni är ni, ta hand om er själva, ta hand om varandra och se framåt.

Vi ses nästa år!

Vid frågor, kontakta: info@sommarrock.nu

Vi ber om förståelse för att vi nu har mycket att hantera och det kan ta lite längre tid än vanligt att få svar.