Nyheter

2017-04-07  –  Fler artister klara för SommarRock Svedala 2017

Måns Zelmerlöw, Eleine, Martin Prahl och Danne Stråhed är klara för SommarRock Svedala 2017!

SommarRock Svedala är, och har alltid varit, en riktig folkfest! En festival där människor kan umgås över åldersgränserna oavsett musiksmak! Därför känns det extra bra att komplettera årets utbud med en sådan fantastisk variation av artister. Ett metalband, en Svedala-son, en Eurovisionvinnare och en äkta Skånsk speleman. Läs mer om artisterna här. Biljetter kan du köpa här.

2017-03-09  –  Europe är klara för SommarRock Svedala 2017

Det blir inte mycket större än Europe när det kommer till svenska rockband. Med turnéer världen över, enorma hits som ”The Final Countdown”, ”Carrie”, ”Superstitious” och ”Rock The Night”, album som toppat listor i världens alla hörn - är Europe en svensk musikexport av allra högsta dignitet. I sommar återvänder bandet till Svedala! Läs mer om artisterna här. Biljetter kan du köpa här.

2017-03-02  –  Hasse Andersson, Nisse Hellberg och Pernilla Andersson

Förra veckan kunde vi äntligen presentera Magnus Uggla, Magnus Carlson och Joddla med Siv som de första artisterna till det stundande 30-årsjubileumet. Nu är det även klart att Hasse Andersson, Nisse Hellberg och Pernilla Andersson gör en gemensam konsert på årets festival. Läs mer om artisterna här. Biljetter kan du köpa här.

2017-03-02  –  Artistönskemålen och artisttävlingen

Nu har vi stängt artistönskemålen för i år. Stort tack till alla som har lämnat önskemål, och som därmed hjälper oss att välja rätt artister.
Och sista anmälningsdagen till artisttävlingen var 1/3, så nu tar vi inte emot fler anmälningar. Läs mer om tävlingen här.

2017-02-24  –  Magnus Uggla, Magnus Carlson och Joddla Med Siv

Nu kan vi äntligen presentera de första artisterna till årets 30-årsjubileum! Det är med stor glädje vi nu kan berätta att Magnus Uggla, Magnus Carlson och Joddla med Siv är klara till årets festival. Läs mer om artisterna här. Biljetter kan du köpa här.

2017-02-21  –  Anmälningstiden till artisttävlingen går snart ut – anmäl dig nu!

Senast den 1/3 vill vi ha in anmälningarna till artisttävlingen. Läs mer, och anmäl dig, här.

2017-02-21  –  Snart kommer första artistsläppet

Vi vet att många undrar över vilka artister som ska spela på årets festival! Vi arbetar för fullt med våra artistsläpp och återkommer inom kort med våra första artister!

2017-01-27  –  Tävla om att få spela på SommarRock Svedala

Föreningen S.M.U.R.F. som står bakom SommarRock Svedala, kommer att ha en tävling där första pris är att få spela på SommarRock Svedala. Läs mer, och anmäl dig, här.

2016-12-12  –  Tredagarsbiljett till reducerat pris

Nu släpper vi 500 st biljetter till reducerat pris. Endast 500 kr för alla dagar! Förra året sålde biljetterna slut i rasande fart! Tveka därför inte, köp din biljett här. Köp biljett här.

2016-12-12  –  Vilka artister vill du se 2017?

SommarRock Svedala fyller 30 år 2017 och givetvis vill vi ha hjälp av er besökare! Vilka artister vill du se på vårt jubileum? Lämna din röst här.