Ung Cancer

Under åren har vår organisation, vår familj, precis som många andra familjer, drabbats hårt av cancer. Till slut kände vi att det var dags att ta ställning. Vi ville visa respekt för dem vi förlorat men även för dem som vunnit sin kamp och vi ville använda vår organisation till något bra. Vi hade hört talas om Ung Cancer på olika sätt och visste att organisationen var bra på det den gjorde. Vi gillade också att det var en ung organisation, en organisation med ny agenda, en organisation med fantastiskt driv och en ärlig organisation som vågade säga exakt vad den tyckte.

Samarbetet inleddes på SommarRock Svedala 2012 och för oss var det viktigt att inkludera våra fantastiska funktionärer. Målet var att tillsammans med Ung Cancer och våra funktionärer bilda en ny kraft mot denna vidriga sjukdom. Vi visste att gemenskapen bland våra funktionärer var, och har alltid varit, mycket speciell, men gensvaret från organisationen var fantastiskt och den sommaren skrek vi för första gången ”fuck cancer” tillsammans!

Nu två år senare är detta ett av de bästa beslut vi tagit! Vi som själva är en ideell organisation motiveras, inspireras och känner stor respekt för Ung Cancer, dess medarbetare och medlemmar. Vi förbluffas dagligen över hur stor nytta denna fantastiska organisation gör för en massa människor på daglig basis.

För tredje året i rad kommer Ung Cancer att finnas på plats och pärla, informera och sälja sina produkter. I år utrustar vi alla våra funktionärer med Fuck Cancer-armband samt trycker Ung Cancers logo på våra funktionärströjor, på detta sätt vill vi skapa vår egen armé mot denna vidriga sjukdom! Nu hoppas vi att ni, våra kära besökare, vill ansluta till denna kamp!

Så här säger Ung Cancer om vårt samarbete:
”När SommarRock-gänget kontaktade oss första gången för att inleda ett samarbete kunde vi inte ana vilka fantastiska personer vi skulle få att göra med. Vilket underbart engagemang de skulle visa och hur mycket de skulle betyda för vår organisation. Två somrar i rad har vi besökt SommarRock och varje gång har vi blivit helt golvade av den inspiration, kämpaglöd och kärlek vi har mött. I fjol sålde vi slut på våra produkter snabbare än vi hann blinka, och flera andra organisationer, företag, musiker och samfund runt om i Svedala bidrog även de med egna insamlingar. Om vi säger att det var den bästa sommaren någonsin överdriver vi inte. Därför ser vi otroligt mycket fram emot att få återvända till SommarRock även den här sommaren. Vi kommer att finnas på plats för att pärla armband, sälja alla produkter från www.ungcancer.se/shop, förutom minnesgåvor och donationskort, och se till att alla besökare vet om att vi finns och att de kan vända sig till oss om de behöver stöd och hjälp.”

Följ Ung Cancer på:
www.ungcancer.se
facebook.com/ungcancer
twitter.com/ungcancer
instagram.com/ungcancer
youtube.com/ungcancer