Ung Cancer

Under åren har vår organisation, vår familj, precis som många andra familjer, drabbats hårt av cancer. Till slut kände vi att det var dags att ta ställning. Vi ville visa respekt för dem vi förlorat men även för dem som vunnit sin kamp och vi ville använda vår organisation till något bra. Vi hade hört talas om Ung Cancer på olika sätt och visste att organisationen var bra på det den gjorde. Vi gillade också att det var en ung organisation, en organisation med ny agenda, en organisation med fantastiskt driv och en ärlig organisation som vågade säga exakt vad den tyckte.

Samarbetet inleddes på SommarRock Svedala 2012 och för oss var det viktigt att inkludera våra fantastiska funktionärer. Målet var att tillsammans med Ung Cancer och våra funktionärer bilda en ny kraft mot denna vidriga sjukdom. Vi visste att gemenskapen bland våra funktionärer var, och har alltid varit, mycket speciell, men gensvaret från organisationen var fantastiskt och den sommaren skrek vi för första gången ”fuck cancer” tillsammans!

Så här säger Ung Cancer om vårt samarbete:
”När SommarRock-gänget kontaktade oss första gången för att inleda ett samarbete kunde vi inte ana vilka fantastiska personer vi skulle få att göra med. Vilket underbart engagemang de skulle visa och hur mycket de skulle betyda för vår organisation.”

Följ Ung Cancer på:
www.ungcancer.se
facebook.com/ungcancer
twitter.com/ungcancer
instagram.com/ungcancer
youtube.com/ungcancer